NAAR START CONTACT ACTIVITEITEN GESCHIEDENIS FOTO'S LINKS AANKONDIGINGEN ARCHIEF

Derde grenswandeling van de Heimatvereinigung Selfkant, LGOG Westelijke Mijnstreek en Pater Sangerskring,

zaterdag 21 mei 2016
 

  

 

 

De gemeenschappelijke wandeling van deze drie zusterverenigingen volgt dit jaar hoofdzakelijk de loop van de Rodebeek, die vroeger de grens vormde tussen Nederland en Duitsland.
De wandelroute vertrekt op de meest westelijke punt van de Bondsrepubliek Duitsland op het grondgebied van Isenbruch (gelegen achter het station van Susteren) en leidt ons via Millen en Tüddern naar Süsterseel. In Süsterseel kunnen we dan op eigen rekening in de "Waldschänke" nakaarten over de voorbije activiteit.

De lengte van het parcours bedraagt ca 10km, waarvan 7 km geasfalteerd.
Voor het geval de weersomstandigheden slecht zouden zijn, is er voor het onverharde gedeelte een alternatieve route voorzien.


Gepland tijdschema op 21 mei


12.00 uur: bijeenkomst op de parking van de Waldschänke An der Waldschänke 1, D 52538 Selfkant - Süsterseel.

12.30 uur: met een kleine bus naar de westelijke punt van Duitsland in Isenbruch Van hieruit geleide wandeling.

16.00 uur: einde van de wandeling met gezellig samenzijn in de Waldschänke.

 

Voor de busrit vragen we een kleine vergoeding van € 3 die ter plaatse betaald kan worden. Het aantal deelnemers mag niet hoger zijn dan 20 personen/vereniging. Vanwege dit busvervoer dienen de deelnemers zich te melden uiterlijk 12 mei 2016.
 

Contactadres van de organisator: Gerd Passen, Heerstrasse 32, D 52538 Selfkant-Höngen Tel 0049 2456 1798 e-mail gerdpassen@icloud.com

 

Leden van de Pater Sangerskring dienen zich aan te melden bij secretaris Jan Rutten voor 10 mei 2016. Wij vertrekken op 21 mei van op de parking van het Cultureel Centrum, Van Eycklaan 72, Maaseik om 11.30 uur (carpooling).


 
Zaterdag 21 mei 2016.
Locatie: Grenswandeling Selfkant.
Prijs: leden betalen € 3

NAAR START